După remiza spectaculoasă dintre FC Brașov și Performanța Ighiu, albaiulianul Cornel Țălnar, aflat pe banca ”stegarilor” a vorbit la superlativ despre proiectul divizionarei terțe din județul Alba. Tehnicianul l-a lăudat pe Mihai Manea pentru echipa care și-a creat-o și a precizat că se așteaptă la un parcurs bun al Ighiului în Liga a 3-a, după cum i-a văzut în amicalul de joi.

Prins cu pregătirea la FC Brașov, Cornel Țălnar este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbalul județean. Fostul mare dinamovist este de părere că Ighiul va face o figură frumoasă în retur, aducând laude tuturor celor implicați în acest proiect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut parte de un joc bun, și trebuie să îi felicit pe cei de la Ighiu. Ambele echipe sunt în perioada de pregătire și chiar dacă am jucat pe un teren mai greu, a ieșit un joc spectaculos. Îl felicit pe Manea pentru echipa pe care și-a creat-o și cred că va face o figură frumoasă în Liga a 3-a”, a declarat ”Țânțarul”.

Ce spune Cornel Țălnar despre o revenire în fotbalul din Alba, plus alte subiecte interesante, aflați în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.