CS Ocna Mures-Euro Spring15O formație puternică până în acest sezon din Liga a 2-a, Metalul Reșita trece prin clipe de groază, având datorii mari către jucători. Cei care duc greul au inițiat o formă de protest, nouă în România – preluată după modelul spaniol, refuzând să joace în campionat, deși s-au prezentat la jocul contra Olimpiei Satu Mare. La acest meci a fost delegat arbitrul Andrei Nagy, originar din Turda, însă ”beneficiar” al ecusonului Comisiei Județene de Arbitri Alba.

Andrei Nagy, arbitrul turdean, care activează sub egida Comisiei Județene a Arbitrilor Alba a trecut prin toate situațiile cavalerilor fluierului. Ultima a fost simțită pe propria piele, sâmbătă, când la Satu Mare, fotbaliștii de la Metalul Reșița au adus o nouă formă de protest pentru neplata salariilor, refuzând să joace în partida contra Olimpiei. Meciul a debutat cu ambele formații la centru, salutul tradițional și alegerea terenurilor, iar după primul fluier al lui Andrei, fotbaliștii Reșitei s-au adunat la centru și au refuzat jocul, iar înainte de partidă au afișat un banner cu mesajul ”Fotbaliști 2015=sclavi”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după ce Andrei Nagy a undă verde jocului, Olimpia Satu Mare a trimis mingea în afara terenului, în aut de poartă. Reșițenii au refuzat repunerea, iar Nagy a fost nevoit să aștepte 3 minute, conform regulamentului pentru a putea lua următoarea decizie,

După 3 minute Metalul Reșița nu s-a desprins din centrul terenului, motiv pentru care fluierul arbitrului ”legitimat” pe Alba s-a auzit de 3 ori, la fel ca și scorul la care vor câștiga gazdele de la Satu Mare, pentru care evoluează și albaiulianul Ciprian Selagea, partida.

Arbitru bun – decizii controversate

Andrei Nagy este unul dintre cei mai buni arbitri din cadrul lotului județean Alba, însă acest a trecut de mai multe ori prin situații ciudate în timpul jocurilor fluierate în județ.

Acesta a comis o greșeală de ”campionat mondial” la o partidă dintre Dalia Sport Daia Română și Arena Alba Iulia, când a uitat să îi arate cartonașul roșu lui Dendiu (Arena), după ce acesta a primit două galbene. De asemenea, centralul din Turda ”a uitat” să se prezinte la o partidă din Liga a 4-a Alba, dintre Olimpia Aiud și CS Ocna Mureș. Cu toate aceste greșeli, Andrei Nagy primește creditul celor care conduc arbitrajul din Alba și pe motiv că este un arbitru experimentat, cu o manieră autoritară, reușind să păstreze calmul în multe partide dificile din fotbalul ”albanez”.

Mai jos puteți urmări momentul în care Metalul Reșița a refuzat să joace la Olimpia Satu Mare, protestând astfel față de conducere, care ”a uitat” să le achite salariile jucătorilor de mai bine de 10 luni.

sursa video: youtube.com – stefan szilagyi

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Fraților ăsta e cel mai mare n******t din toți albitri din județul Alba. …Nu știu Cum drak primește ăsta meciuri la liga 2 ….e un c****n de om îi place lui sa dețină controlul …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.