Nu doar Fantana s-a luptat pentru minge cu un coechipier
Nu doar Fantana s-a luptat pentru minge cu un coechipier

Dacă week-endul a trecut și ne-am întors cu toții la muncă, cred ca ar fi cazul să ne descrețim puțin frunțile, probabil deja încruntate de gândul că ne aflăm în a doua zi a săptămânii, iar până la un nou week-end și o nouă etapă mai avem 4 zile. 

AB Sport.ro propune ca în fiecare etapă să vă ofere fazele comice ale etapei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima propunere vine de la Vințu de Jos, unde Florin Fântână la luat „cu fulgi cu tot”, prin alunecare, pe colegul lui Andrei Gavrilă. O fi vrut? N-o fi vrut? Să fie pe același post?, încă nu știm răspunsul, dar în mod cert acea intrare a fost de „roșu direct”. Faza comică de altfel pentru cei prezenți ar fi putut să se transforme în una tragică pentru Andrei Gavrilă, jucătorul faultat de colegul  său, acesta ne-a mărturisit că două zile nu s-a putut ridica din pat după intrarea „chirurgului” Fântână. Ba mai mult intervenția stoperului vințean  ironizată și de banca de rezerve a celor de la Mureșul, care au replicat: „Dacă nici asta nu a fost de roșu…”, în vreme ce spectatorii au continuat și ei glumele pe seama acelui moment.

Un alt episod haios s-a petrecut la Pianu de Jos, când pe finalul jocului, căpitanul gazdelor I. Bărculeț a fost pus la pământ de cârcei, iar cameramanul (n.a. Bogdan Bărculeț), a replicat: „Ați dat drumul la cârcei”.

Un al treilea eveniment din gama „funny”  s-a petrecut pe „Cetate”, când tușierul de la tribuna a doua a intrat în „alunecare” la fotograful nostru și a fost la un pas de a-l „controla” la glezne. Acum sfatul nostru ar fi ca pentru evitarea intervențiilor de roșu cu fanionul în mână să utilizați ghete cu crampioane și nu de sintetic sau sală.  Din păcate acest moment nu a fost filmat, însă cu siguranță „alunecarea” tușierului ar fi putut concura cu intervenția lui Fântână, doar că „fluierașul” a evitat contactul, însă trebuie specificată imprudența în preajma careului!!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.