Industria Galda de Jos-Luceafarul Balan94Industria Galda de Jos e pe val! Echipa lui Ciucă e la un punct în spatele liderului Avântul Reghin și pare să fie de neoprit în Liga a III-a, Seria a V-a. 

La ultimul meci arbitri au încercat să știrbească perofrmanțele echipei Industria Galda de Jos, însă Bodea s-a opus și a punctat decisiv în prelungiri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finele jocului viceliderul a sărbătorit în vestiar, dar și pe microbuz în drumul spre Galda de Jos. Hit-ul preferat al fotbaliștilor fiind o versiune adaptată a piesei „Bea finu și cu nașu”, replica preferată fiind „Bate Galda nu Ighiu”.

Cert este că atât Performanța Ighiu, cât și Industria Galda de Jos merită apreciate pentru rezultatele din acest debut de sezon, ținând cont că bugetul pe care-l au împreună, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu nu egalează bugetul echipei din Cugir! Ba mai mult, atât la Galda de Jos cât și la Ighiu majoritatea jucătorilor sunt și angajați, fotbalul fiind o plăcere aflată pe planul secund din punct de vedere al priorității, dar cu siguranță pe prima treaptă a podiumului atunci când vine vorba de implicare!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.