Metalurgistul Cugir a cedat primul meci după o serie excelentă de 13 rezultate pozitive, FC Hermannstadt, liderul seriei a 5-a, câștigând la Cugir cu un gol pe finalul meciului. Metalugistul a avut oczii importante și momente în care a controlat jocul, însă băieților de sub Drăgana le-a lipsit inspirația la finalizare. Călin Moldovan, antrenorul cugirenilor a declarat că este mândru de atitudinea pe care au avut-o elevii săi și a precizat că FC Hermannstadt nu i-a suprins cu nimic.

FC Hermannstadt este singura echipă care a obținut o victorie dublă în fața Cugirului, însă meciul din județul Alba le-a aparținut în bună măsură metalurgiștilor. Călin Moldovan și-a felicitat jucătorii după acest derby, care au făcut un meci bun, însă nu au reușit să înscrie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vreau să îmi felicit jucătorii și să le spun că eu sunt mândru de cum au jucat și de ceea ce au făcut până acum. S-au adunat toate împotriva noastră, am pierdut un joc nemeritat. Adversarul nu ne-a fost cu nimic superior! Au câștigat după o fază fixă, pe o greșeală personală, dar de aia zic că s-au adunat toate împotriva noastră! Au fost și greșeli de arbitraj împotriva noastră!”, a declarat Călin Moldovan.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Vorbiti, de parca pe teren a fost doar o singura echipa responsabila cu ratarile, iar liderul a castigat doar din faza fixa. Cand a scapat singur cu portarul, sau Dalbea din 5 metri etc, astea nu au fost ocazii? Eu zic, ca a castigat echipa mai experimentata, care nu s-a lasat doborata, si care a strans aer in piept si a lovit la final…Hermannstadt a crezut in victorie pana la final, si a reusit! Anul viitor daca jucati ca in retur, puteti promova, si mai trebuie sa aveti jucatori care sa poata suplini absenta unuia sau altuia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.