metalurgistul-cugir-asa-targu-mures-ii35Metalurgistul Cugir a controlat într-o manieră categorică întâlnirea cu satelitul prim divizionarei ASA Târgu Mureș din cea de a 3-a etapă a Ligii a 3-a, Seria a 5-a. Nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei, chiar dacă Metalurgistul a ratat o sumedenie de ocazii și putea fi taxată pe contre. Cu toate astea, cugirenii au punctat de 4 ori prin Vezan, Maftei – dublă și Covaciu. Călin Moldovan a fost extrem de degajat după ultimul fluier al arbitrului și a precizat că antrenamentele încep să dea roade pe zi ce trece. Acesta și-a felicitat elevii pentru al doilea succes al stagiunii.

Fără grad de comparație între Cugirul de vineri și cel din duelurile cu Reghin și Iernut, Metalurgistul a pus o cărămidă importantă structurii firave a reconstrucției începute în vară. Ovidiu Vezan, Lucian Itu, Ovidiu Stoianof, precum și tinerii din jurul acestora au făcut o partidă excelentă și și-au încântat fanii tocmai de Zilele Orașului Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După al 3-lea duel consecutiv cu formații din Mureș, Călin Moldovan a precizat că elevii săi s-au pregătit foarte serios în săptămâna premergătoare meciului și speră ca aceștia să o țină pe același trend și pe viitor.

„În orimul rând vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, seriozitate și efort, care au făcut un meci bun contra unui adversar deloc facil. Am demonstrat că progresăm de la meci la meci și astăzi, s-a văzut că facem pași buni spre înainte. Ne dorim să rămânem concentrați și la meciurile viitoare”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Întreaga declarație a tehnicianului o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.