IMG_5955Metalurgistul Cugir s-a impus în duelul din a 2-a etapă a Ligii a 3-a, Seria a 5-a, scor 1-0 contra formației CS Iernut, cu un gol marcat în minutul 90+4 de fundașul Negrescu. Meciul a fost unul nebun în ultimele minute, Iernutul a ratat singur cu portarul înainte de golul victoriei al cugirenilor, însă în final, Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului a precizat că victoria a fost una norocoasă, dar muncită.

Metalurgistul Cugir a câștigat norocos cu CS Iernut prin golul marcat de Negrescu în minutul 90+4. A fost un meci închis în prima repriză, care s-a mai animat în partea secundă, când ambele formații au ratat șanse importante.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele mai mari ocazii le-au aparținut lui Cocină (singur cu portarul a tras în el), respectiv Pastor (singur din 6 metri pe lângă) și Balea (a scăpat singur cu Vlase, dar a tras pe lângă în min. 90+3, înainte de golul gazdelor).

„Ce poți să mai spui după un astfel de meci? Sunt 3 puncte, norocoase, dar muncite! Trebuie să se înțeleagă că încă nu suntem o echipă! Am format un grup, dar încă nu o echipă! Ne-au venit 18 jucători și avem nevoie de răbdare! Uitați-vă la Performanța Ighiu, care a tranferat spuma seriei, dar încă nu funcționează că o adevărată echipă! Dar cu timpul vom merge mai bine și vom putea să rezolvăm altfel partidele”, a precizat Călin Moldovan.

Mai jos puteți urmări un material video interesant realizat cu antrenorul Cugirului Călin Moldovan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.