Metaurgistul Cugir a bifat a 10 partidă consecuivă terminată cu rezultat pozitiv, precum și al 6-lea meci de 3 puncte la rând, după ce a trecut în intermediara de marți, de Unirea Jucu, scor 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Ovidiu Stoianof și Florin Bold. Călin Moldovan s-a declarat extrem de fericit pentru atitudinea elevilor săi, despre care a spus că ”sunt niște băieți extraordinari, caractere mari”. Antrenorul Cugirului le-a mulțumit fanilor prezenți în număr destul de mare la această partidă, care au răspuns apelului umanitar lansat de club, în sprijinul lui Mateo.

Călin Moldovan traversează o perioadă excelentă pe banca Metalurgistului Cugir, cu rezultate de invidiat și o serie la care alte echipe doar visează. Acesta s-a bucurat foarte mult pentru succesul obținut contra Unirii Jucu, mulțumindu-le în mod special spectatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vreau să le muțumesc oamenilor care au venit la stadion pentru a-l ajuta pe Mateo! Este un lucru foarte important și orice ajutor este binevenit. Ne dorim ca acest copil să se facă bine și să se bucure cât mai mult de viață. Vreau să îmi felicit băieții pentru efort, care sunt extraordinari. A fost un meci peste nivelul Ligii a 3-a, cu două echipe bune, dar băieții mei sunt admirabili pentru dorința lor, pentru atitudine. Nu contează adversarul, noi ne bucurăm la fel pentru fiecare victorie”, a precizat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.