Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata41Unul dintre cei mai buni oameni de la egalul dintre Unirea Alba Iulia și Millenium Giarmata, Ciprian Selagea a revenit pe stadionul de pe care a plecat în fotbalul mare. Acesta a fost căpitanul trupei tinere a Unirii Alba Iulia și și-a condus excelent echipa de pe teren, experiența sa văzându-se în momente cheie ale jocului. Cipri Selagea a adăugat faptul că a avut emoții la revenirea pe ”Cetate” și că atât el, cât și colegii săi vor lupta să obțină un loc cât mai bun pentru Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a câștigat un veritabil căpitan și jucător odată cu revenirea lui Cipri Selagea ”acasă”. Mijlocașul și-a arătat experiența pe teren la duelul cu Giarmata, și-a sfătuit colegii mai tineri ce să facă, i-a așezat în teren și chiar i-a certat când a fost nevoie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Noi am dominat disputa cu Millenium Giarmata! Ne bucurăm că nu am pierdut, dar din păcate atât putem la ora actuală! Sper să creștem de la meci la meci, să luptăm și să aducem Unirea Alba Iulia acolo unde îi este locul! Am avut emoții după atâția ani petrecuți în afara orașului”, a precizat Ciprian Selagea.

Întreaga declarație a căpitanului unirist o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.