Surianu Sebes-Viitorul Santimbru82Unul dintre cele mai așteptate meciuri din Liga a 4-a a avut loc la finalul săptămânii trecute, când liderul fotbalului județean, Viitorul Sântimbru s-a deplasat la ocupanta locului secund, în Arini, la Șurianu Sebeș. Cu o echipă superioară ca valoare, Sebeșul a încercat să dea lovitura și să se apropie la doar două puncte de Viitorul, însă Dan Comșa a organizat perfect meciul și a dat lovitura pe final, printr-un penalty. Scor final 1-1, iar Sebeșul este victima ratărilor atacanților proprii, pe când Sântimbru a devenit o opțiune serioasă la câștigarea actualului campionat.

Doru Oancea și elevii săi își doreau mult victoria în acest derby a primelor două clasate, însă una este să vrei, alta este să și poți. Nu e vorba că Sebeșul nu putea, însă și-a bătut jo de ocaziile create la scorul de 1-0, iar Viitorul Sântimbru i-a taxat pe sebeșeni, cu ajutorul lui Găldean, care a ”pescuit” o minge cu mâna în careu înainte cu 10 minute de ultimul fluier al centralului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Care sunt concluziile trase de cei doi antrenori, care au colaborat în sezonul trecut pe banca formației Șurianu Sebeș, le aflați din materialele video postate mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.