Fetivitate de Premiere AJF Alba596Cortina s-a tras duminică, peste fotbalul județean, la Ocna Mureș, unde Asociația Județeană de Fotbal Alba i-a premiat pe laureații acestui sezon și a organizat finala Cupei României – faza pe județul Alba între Hidromecanica Șugag și Viitorul Sântimbru. Cristian Petropulos, președintele AJF Alba este de părere că fotbalul județului Alba este într-o continuă creștere și este convins că sezonul recent încheiat s-a jucat doar pe teren. De asemenea, șeful fotbalului județean își dorește foarte mult ca Alba să dea a 5-a echipă consecutiv Ligii a 3-a și mizează pe forța Vințului la barajul de promovare. 

Cu bune și cu rele fotbalul județean din Alba ocupă o poziție fruntașă la nivel național, dovadă că județul nostru și-a câștigat ultimele 4 baraje de promovare în Liga a 3-a. Cristian Petropulos își continuă misiunea de dezvoltarea a sportului rege din județ, fiind convins că Alba a devenit deja un pol important al fotbalului mic din România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Am avut un sezon foarte bun, campionate puternice atât la Liga a 4-a cât și la Liga a 5-a și sper să continuăm pe aceeași linie. Sunt mulțumit de tot ceea ce s-a întâmplat în fotbalul județean. Jocurile s-au jucat pe teren, nu cu arbitri așa cum se credea. Sperăm să continuăm dezvoltarea fotbalului județean”, a declarat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.

În materialul video postat mai jos puteți urmări întreaga declarație a președintelui AJF Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. asta se simte rau :))) i se trage de la coacaza :)) doar sunt in cardasie . daca cineva de la vint iasa in fata si se jura cu mana pe biblie ca la tribunal ca toate meciurile vintu le-o jucat in teren io umblu in curu gol prin tot judetu :)))

  2. io as jura da nu pot ca-s de la Valea Lunga si la 1-1 si cu noi s-o jucat vintu numa pe teren ca cine trebuia o coborat repede din tribuna ca sa adape caii :)) chit ca suntem vai de pl noastra :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.