Industria Galda de Jos-FC Csikszereda Miercurea Ciuc32Industria Galda de Jos a reușit o victorie electrizantă, sâmbătă, împotriva echipei din Miercurea Ciuc. În linia mediană pregătită de Paul Ciucă a apăarut de două etape un junior, ”fiu al satului” din Galda. Cristian Vonya a fost promovat de la echipa a 2-a a clubului, toată lumea fiind mulțumită de calitățile sale, și aruncat în luptă cu fotbaliști experimentați, precum Robert Ilyeș sau alții. Vonya s-a achitat de sarcinile trasate, iar viitorul său suna bine în angrenajul formației din Liga a 3-a.

Născut în 1998, Cristi Vonya va figura ca junior și în sezonul viitor. Chiar dacă are o vârstă fragedă, personalitatea sa este foarte puternică, refuzând de mai multe ori să vină la echipa mare a clubului din Galda. În cele din urmă a fost convins, iar juniorul găldean a bifat sâmbătă, al doilea meci ca titular într-o garnitură experimentată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă bucur foarte mult că am ajuns aici. Am muncit mult și efortul mi-a fost răsplătit. Când intru în acest vestiar mă simt fotbalist. Nu am simțit fenomenul Panică la Galda, însă îmi doresc să îmi ajut colegii să urcăm cât mai sus în clasament”, a punctat juniorul Cristian Vonya.

Întreaga declarație o puteți viziona în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.