Viitorul Santimbru-Euro Spring24După succesul 2-1 cu Euro Șpring, Dan Comșa, antrenorul Viitorul Sântimbru consideră că orice adversar își dorește să scoată maximum din confruntările cu liderul. Totodată, Dan Comșa nu se gândește încă la promovarea la baraj, ci la cum să câștige fiecare meci care urmează pentru trupa sa. Acesta nu a dorit să comenteze arbitrajul de la partida derby.

Dan Comșa a ținut să sublinieze faptul că Ioan Pisoiu a adus un mare plus la echipă, iar experința acestuia s-a dovedit a fi decisivă în câteva momente, atât în partida cu Șpringul cât și în alte dueluri din actualul retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci foarte greu. Șpringul are o echipă foarte bună, nu degeaba au jucat primele două locuri în acest meci. Vrem să adunăm puncte să ne menținem sus, nu ne gândim la promovare. Pisoiu aduce un plus la fiecare meci. Fiecare echipă se mobilizează cu noi, dar noi ne dorim victorii”, a precizat Dan Comșa.

Tot ce a declarat antrenorul liderului Viitorul Sântimbru imediat după meciul cu Șpringul poți să urmărești în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Oamenii din jurul comisiei de arbitrii avanseaza ideea ca unuldin cei doi vicepresedinti vrea sa renunte la functie, care o fi ? Apele devin din ce in ce mai agitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.