Fetivitate de Premiere Cupa Romaniei140După succesul răsunător din finala Cupei României, performanță care coincide cu câștigarea primului trofeu al echipei Viitorul Sântimbru din istorie, Dan Comșa a declarat despre elevii săi că ”merită statui pentru tot ceea ce au realizat în actualul sezon”. Dan Comșa se confundă cu istoria recentă a echipei din Sântimbru, aflându-se lângă această formație încă de la promovarea în eșalonul superior al fotbalului din Alba, sezonul 2005. Antrenorul Sântimbrului a mai precizat că acest trofeu șterge cu buretele contraperformanțele din sezonul recent încheiat.

Ioan Pisoiu a marcat singurul gol al finalei Cupei României, trofeul ajungând în premieră la Viitorul Sântimbru. Mai mulți jucători s-au aflat pentru prima dată în fața acestei performanțe, inclusiv antrenorul Dan Comșa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este un trofeu prețios pentru Sântimbru. Le mulțumim tuturor celor caare au fost alături de noi. Am zis că la Viitorul nu trebuie tăiate caapete, ci trebuie ridicate statui pentru tot ceea ce s-a realizat de-a lungul acestui sezon”, a decalrat plin de euforie, Dan Comșa.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. 1-0 zici tu ca e un “succes rasunator” ?? … trofeul trebuia sa ajunga la Sugag .. a fost echipa mai buna .. doar nesansa a facut sa piarda meciul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.