Premiere Supercupa AJF Aba85Dan Comșa nu a putut sta departe de Viitorul Sântimbru prea mult timp după ce, la începutul lunii trecute, și-a anunțat demisia. Antrenorul a venit să pună umărul la bunul mers al echipei în Cupa României și în Supercupa AJF Alba, însă a precizat că acestea au fost ultimele meciuri. Cu toate astea tehnicianul din Sebeș a precizat că este convins de faptul că Sântimbru va rămâne o forță în Liga a 4-a și se va bate pentru promovarea în Liga a 3-a.

Dan Comșa a ajuns la Sântimbru în anul 2005, moment în care echipa prezidată pe atunci de Ovidiu Hulea promova în Liga a 4-a. De atunci antrenorul a ocupat mai toate funcțiile în club, fiind jucător, delegat, organizator de competiții și, în cele din urmă, tehnicianul Viitorului Sântimbru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta și-a luat din nou ”La revedere” în vestiar după meciul de supercupă, pierdut 3-6 în fața Mureșului Vințu de Jos, însă a subliniat faptul că Viitorul Sântimbru va rămâne o forță și fără el pe banca tehnică.

„Îmi este greu să mă despart de acest grup unit, dar nu am ce face. Mureșul Vințu de Jos a câștigat pe merit supercupa, au fost mai buni. Sunt sigur că Viitorul Sântimbru va avea un cuvânt greu de spus în Liga a 4-a și sper să se lupte la promovare cu Șurianu Sebeș, iar la anul să nu mai fiu nevoit să mă împart între echipele mele de suflet”, a precizat Dan Comșa după Supercupa AJF Alba.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.