Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia73Mureșul Vințu de Jos a adunat 13 victorii și un egal înainte cu ultima etap ăde finaliarea Ligii a 4-a, iar echipa pregătită de Dan Mănăilă a devenit matematic campioană a județului imediat după victoria cu Unriea Alba Iulia, scor 4-0. Dan Mănăilă a vorbit despre munca din acest retur pe care a depus-o la Vinț și a felicitat publicul local, care a fost alături de băieți la fiecare meci.

Mureșul Vințu de Jos este a 3-a formație din mediul rural al jduețului Alba, care va participa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu sunt ultimele două campioane ale Ligii a 4-a, acestea încununându-și munca prin bifarea fotbalului profesionist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vințu își dorește să continue această serie și să devină a 5-a echipă din județul Alba care promovează în eșalonul terț al fotbalului românesc. Dan Mănăilă a precizat că s-a încheiat un ciclu la Mureșul Vințu de Jos, iar barajul pentru promovarea în Liga a 3-a este o altă etapă a echipei pe care o antrenează.

„A fost un grup foarte unit, dar și un grup foarte greu. Au fost oameni care au înțeles importanța acestei lupte. Nu Mănăilă este important aici, ci ceea ce se întâmplă aici, iar comunitatea să își păstreze acest standard ridicat. Ce a reușit Ighiul anul trecut, la fel a reușit Vințul în acest sezon. Felicit adversarii care ne-au făcut să fim mai buni! Am încheiat un ciclu, iar acum așteptăm barajul!”, a declrat Dan Mănăilă, acesta mai adăugând că nu are o echipă pe care o prefăra la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Mureșul Vințu de Jos își va afla adversare cu care se va duela în dublă manșă pentru promovarea în Liga a 3-a, vineri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Ba Manaila, acele persoane pe care nu vrei sa le pronunti te-au adus la Vintu de Jos. Acei oameni te-au trezit si de atunci echipa a inceput sa joace! Grija mare la Bratima ca te sapa peste tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.