IMG_9896Mureșul Vințu de Jos a câștigat la limită prima manșă de baraj contra Mureșului Luduș, scor 1-0, după golul marcat de Culda în minutul 38. Ludușul a demonstrat că nu este o formație de pluton, amenințând în câteva rânduri poarta lui Bănică. Cu toate astea, Dan Mănăilă, antrenorul vințenilor a precizat că și-a îndeplinit 51% obiectivul și se va deplasa alături de echipa sa în județul Mureș pentru a aduce a 5-a promovare consecutivă în Liga a 3-a pentru județul Alba. 

Dan Mănăilă a fost precum un leu în cușcă pe banca Vințului la meciul de baraj cu Mureșul Luduș, antrenorul echipei din Alba trăind partida la intensitate maximă, aflându-se în permanență cu gura pe elevii săi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Mănăilă a adăugat faptul că obiectivul său pentru aceste două meciuri este să strângă 4 puncte, realizare bifată în proporție de 51% în opinia sa.

„Am fost lipșiți puțin de șansă, însă m-a bucurat forța echipei. În aceste momente avem 51% șanse să promovăm în Liga a 3-a, evoluăm de la meci la meci mai bine și acest lucru mă mulțumește fantastic. Dorim să mergem la Luduș după promovare”, a adăugat Dan Mănăilă, după turul barajului dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș.

Întreg interviul cu antrenorul Mureșului Vințu de Jos îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.