IMG_3887”Antrenorul Promovare”, Dan Mănăilă a mai izbutit o performanță în cariera sa, ducând Mureșul Vințu de Jos în Liga a 3-a, după o perioadă lungă de timp. Munca antrenorului s-a văzut din plin la echipă, iar Vințu a recuperat ecartul din campionat, a câștigat întrecerea internă și a trecut categoric cu 4-0 la general de Mureșul Luduș la baraj. Dan Mănăilă a precizat că își dorește continuitate pe banca Vințului, în lot și speră că vințenii să se bucure de acest cadou pe care l-a înmânat echipa comunității.

Mureșul Vințu de Jos a arătat precum o echipă mare la returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a contra Mureșului Luduș, formația de Dan Mănăilă a controlat jocul per total, dar cel mai important, a reușit să marcheze în deplasare și să stârpească emoțiile promovării. Vințu s-a impus cu 3-0 și a făcut pasul cel mare, iar acum urmează o perioadă delicată pentru club – reînoirea contractelor jucătorilor și stabilirea conducerii tehnice. Dan Mănăilă își dorește să continue pe banca Mureșului pentru a dezvolta acest proiect și în eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este un sentiment plăcut. Încă nu realizăm performanța aceasta. Este meritul oamenilor pentru acest proiect. Comuna Vințu de Jos primește un cadou frumos din partea echipei. Acum depinde de ei, să fie atenți să nu scoată această ”femeie frumoasă” din casă. Mureșul Vințu de Jos este prima opțiune pentru mine! Avem nevoie de vacanță, însă cei care conduc clubul ar trebui să demareze deja negocierile cu acești jucători, iar eu cred că ar trebui păstrați tot în lotul de Liga a 3-a”, a declarat Dan Mănăilă.

Întreg interviul cu antrenorul Dan Mănăilă îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.