Industria Galda de Jos-FC Csikszereda Miercurea Ciuc16Industria Galda de Jos a trecut cu 2-1 (0-0) de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar Daniel Lupșan a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, dezcizând scorul pe Galda Arena și creând faza golului secund, marcat de Cernea. Chiar dacă a precizat că a dispărut fenomenul ”Panică la Galda”, Lupșan speră la un parcurs cât mai bun al echipei sale încununat cu o clasare cât mai sus în clasamentul final.

Victoria cu Miercurea Ciuc menține Industria în plutonul fruntaș, echipa lui Paul Ciucă clasându-se pe locul al 4-lea cu 40 de puncte, la egalitate cu ocupanta ultimului loc de pe podium – Unirea Jucu. Daniel Lupșan a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în victoria de sâmbătă, contribuind decisiv la acest succes.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”A fost un meci dificil și pe care noi l-am făcut să fie mai greu. Victoria este cea mai importantă. Chiar dacă a dispărut fenomenul Panică la Galda noi ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri și să obținem o clasare cât mai bună. Vreau să dedic golul nepoatei mele”, a precizat Daniel Lupșan, mijlocașul ofenisv al Industriei Galda de Jos.

Întreg interviul fotbalistului de la Galda îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.