Vremurile glorioase ale fotbalului albaiulian au apus, dar stau să răsară din nou. Cu toate astea, pe prima scenă a fotbalului din România, se regăsesc nume sonore la nivelul municipiului nostru. Mihai Mincă a revenit în aorta CFR-ului, în primul meci din 2017, iar Florin Ilie a jucat aproape fără greșeală în meciul cu CSMS Poli Iași, terminat 1-1. Paul Păcurar așteaptă și el ”botezul” spotului rege din prima ligă.

Cu reale probleme financiare, Pandurii Târgu Jiu i-a legitimat pe albaiulienii Florin Ilie și Paul Păcurar. Doar fundașul central a fost folosit în meciul cu Poli Iași, Ilie fiind integralist într-un joc în care a evoluat foarte bine și a primit nota 6 din partea GSP.ro.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Paul Păcurar nu a prins încă ”botezul” pe prima scenă, acesta fiind în lotul lui Flavius Stoican.

Un alt albaiulian, Mihai Mincă a apărat duminică, poarta echipei CFR Cluj în egalul, scor 1-1 cu FCSB. Goalkeeper-ul lansat în fotbalul mare de Unirea Alba Iulia a avut o prestație bună, fiind învins doar din penalty, în prima repriză, de către Denis Alibec.

Un alt albaiulian, dar ”naturalizat”, căsătorit în Cetatea Marii Uniri, Bogdan Bucurică a avut și el o prestație bună în tricoul Concordiei CHiajna, în duelul cu FC Botoșani, terminat cu același scor, 1-1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.