Monday Christian OnyeakusiȘurianu Sebeș dorește să puncteze și la capitolul imagine în acest retur. După mai multe achiziții efectuate de la Mureșul Vințu de Jos și nu numai, echipa de pe locul patru,  așteaptă și două transferuri „exotice” care să aducă o pată de culoare echipei antrenată de Mihai Manea și Raul Oargă. 

Doi nigerieni vor veni în probe la Șurianu Sebeș, iar aceștia vor juca doar pe cazare, masă și bani de buzunar, dacă vor trece de perioada de probă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu de două zile vorbesc cu un impresar străin pentru aducerea a doi jucători din Nigeria. N-ar fi un lucru rău, în primul rând ca imagine, iar dacă aduc un plus de imagine e și mai bine. Deocamdata sunt sceptic, iar impresarul a vrut și vrea să ne aducă să testăm mai mulți jucători. E bine că vin gratis, pentru cazare, masă și ceva bani de buzunar”, a declarat Raul Oargă, antrenor Șurianu Sebeș. 

Primul jucător Monday Christian Onyeakusi are în palmares „Gheata de Aur”, trofeu obținut în 2009-2010 cu Sirdona.  Acesta are 18 ani și evoluează pe postul de atacant. Cel de-al doilea jucător ce va susține un trial la Sebeș este Adesanya Olusola Kareen, are 24 de ani și poate fi folosit ca mijlocaș ofensiv.

Cei doi nigerieni vin e la Academia de Fotbal Jay Jay Okocha 2003 și vor ajunge în Sebeș pe 16 ianuarie, urmând ca pe 19 să se prezinte la reunirea lotului.

 

Vă prezentăm mai jos câteva imagini cu Adesanya Olusola Kareem.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Meseriași ăștia :)))) gheata de aur cand era în clasa a 5-a și toate pasele bune pe care le-a dat în viața lui în 6 minute filmate în 5ani :)))) de locul 4 îs numa buni :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.