ONSS-70După un parcurs excelent pe județ, și un traseu asemănător la faza zonală, echipa Grupului Școlar ”Corneliu Medrea” Zlatna s-a clasat pe poziția a 5-a la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor la Fotbal, competiție ce a fost găzudită de orașul Vaslui. Mirel Vasile, unul dintre antrenorii echipei s-a plâns de condițiile oferite la acest turneu, precum și de arbitraje, dar și de duritatea jucătorilor adverși. În grupe, zlătnenii au avut o victorie și două înfrângeri.

Echipa școlii din Zlatna a fost repartizată în grupă cu Liceul ”Decebal” Constanța, Liceul ”Elena Fargo” Craiova și Colegiul Tehnic Feroviar București. Elevii antrenați de Octavian Todoruț și Mirel Vasile au pierdut contra echipei din Constanța cu 2-3 și în fața formației din Craiova cu 0-5. La ultimul meci, un fotbalist al echipei din Zlatna a fost faultat dur, acesta fiind transportat la spital, unde a primit îngrijiri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Grupul Școlar ”Corneliu Medrea” Zlatna s-a impus în fața Colegiul Tehnic Feroviar București cu 12-1, însă acest rezultat nu a ajutat formația din Alba să facă pasul în semifinale.

 

„A fost o organizarea nu prea bună. Am fost cazați la internat, cu condiții de internat. Competiția a fost amestecată, fotbal băieți cu fotbal fete, fapt pentru care a durat mai mult între meciuri. Au fost arbitraje foarte slabe, cu arbitri începători, fără experiență. Cred că alegerea locului de desfășurare a turneului final nu a fost o idee prea bună, noi am făcut 9 ore pe drum!”, a declarat prof. Mirel Vasile.

Cu toate acestea, antrenorii echipei sunt mulțumiți de tot ceea ce au realizat elevii în acest an.

”Sunt mulțumit de evoluția băieților, se simte diferența de la teren mare la sală. Puteam să jucăm finala dacă eram puțini mai atenți. Toți participanții au primit adidași, treninguri și echipament sportiv, și câte 5 mingi”, a mai precizat Mirel Vasile.

Mai jos puteți urmări partidele băieților din Zlatna contra echipelor din Constanța și București.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.