metalurgistul-cugir-poli-iasi-cupa-romaniei25Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Poli Iași a declarat după partida din cupă contra Metalurgistului Cugir că duelul a fost unul antrenant și echipa sa a făcut o sesiune de pregătire bună înainte de jocul cu Steaua, care va avea loc la finalul acestei săptămâni. De asemenea, fostul antrenor secund al echipei naționale a afirmat că a rămas surprins de condițiile pe care le-a găsit la Cugir Arena și le-a urat cugirenilor mult succes pe viitor și să promoveze în Liga a 2-a.

Eugen Neagoe este un personaj cunoscut în fotbalul românesc, acesta revenind la o echipă din România după mai mult timp. Olteanul de pe banca moldovenilor a izbutit prima sa victorie la Iași, însă nu a fost una facilă, precizând că Metalurgistul a reușit să echilibreze jocul în majoritatea timpului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un joc bun și echilibrat în multe momente. Am intrat cu 0-0 la cabine, ceea ce m-a deranjat puțin, mai ales că am avut câteva ratări, dar este bine că am câștigat. A fost un antrenament bun înainte de meciul cu Steaua și sunt foarte mulțumit că nu am niciun jucător accidentat după acest duel. Chiar am rămas surprins de condițiile de aici, care sunt cel puțin la nivelul Ligii a 2-a, și chiar le doresc celor de aici să promoveze”, a declarat tehnicianul echipei Poli Iași.

Întrega declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.