Premiere Supercupa AJF Aba85Mureșul Vințu de Jos a avut o vară nebună. Întâi, echipa a promovat în Liga a 3-a după 4-0 la general cu Mureșul Luduș în barajul de accedere în eșalonul terț, însă odată cu trecerea acestui hop au început să apară probleme la echipă. Jucătorilor nu le-au fost achitate integral salariile, s-au plătit prime de promovare, iar activitatea a fost întârziată din cauza problemei cu banca tehnică, în cele din urmă fiindu-i încredințată lui Ștefan Fogoroși. După aproape o lună de muncă, tehnicianul din Alba nici nu vrea să se gândească la faptul că Vințu nu va evolua în Liga a 3-a, acesta lăudându-și lotul pe care îl are sub comandă. 

Cu o nouă structură adiminstrativă și cu un nou tehnician, Vințu a fost ultima echipă ce va evolua în Liga a 3-a, care și-a reluat pregătirea de vară. Nici până în momentul de față nu au fost rezolvate problemele, iar jucătorii se antrenează zi de zi cu gândul la viitorul lor și al echipei, aceștia demonstrând în repetate rânduri că sunt fideli, rămânând la Vinț chiar dacă clubul se scufunda în probleme. Această incertitudine începe să râcâie și banca tehnică, însă Ștefan Fogoroși a precizat că nu a avut probleme la antrenamentele echipei, lăudându-și fotbaliștii pentru implicare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu am o datorie simplă și corectă – de a antrena echipa! Ar fi păcat de acești băieți minunați, de munca pe care au depus-o, și nici nu vreau să mă gândesc că Mureșul Vințu de Jos nu va evolua în Liga a 3-a”, a declarat Fane Fogoroși într-un interviu realizat imediat după Supercupa AJF Alba.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.