Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata25Unirea Alba Iulia a revenit în ”fotbalul mare” după 4 ani de pauză, iar unul dintre oamenii care au pus umărul la această realizare este Mihai Hauptkorn, finanțatorul grupării din Cetatea Marii Uniri. Chiar dacă a remizat la debutul în Liga a 3-a, scor 2-2 cu Millenium Giarmata, ”boss-ul” formației alb-negre s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi și a precizat că are încredere în acest proiect și că poate să readucă Unirea Alba Iulia acolo unde îi este locul.

Plini de entuziasm, atât jucătorii cât și oficialii Unirii Alba Iulia au pornit la un nou drum, o nouă competiție – Liga a 3-a. Se anunță un drum greu, plin de obstacole, printre care principalul ar fi folosirea echipei fanion a județului Alba unui număr mare de jucători lipsiți de experiență.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt mulțumit de prestația fotbaliștilor mei. Chiar dacă alte echipe din Liga a 3-a așteaptă să ne bată, le spun că nu o să ne dăm la o parte și o să ne batem pentru locurile fruntașe. Mergem tot mai bine, eram neîncrezători, dar cu timpul o să ajungem pe făgașul normal. Sunt foarte bucuros că am păstrat copiii Unirii acasaă și sunt sigur că aceștia vor confirma”, a precizat Mihai Hauptkorn, finanțatorul Unirii Alba Iulia.

Întraga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.