CS Ocna Mures-Euro Spring85Foarte nervos după ce echipa sa a fost egalată în minutul 99, la capătul unei partide dramatice contra formației CS Ocna Mureș, Florin Berța, antrenorul echipei Euro Șpring a căutat explicații pentru semieșcul din deplasare. Tehnicianul Șpringului s-a declarat supărat pe elevii săi, pe motiv că aceștia nu au reușit să gestioneze avantajul celor două goluri.

Euro Șpring a remizat, scor 3-3 la CS Ocna Mureș, după un meci dramatic în care formația pregătită de Florin Berța s-a aflat de două ori la conducere, având la un moment dat două goluri avans. Șocul Șpringului s-a declanșat înainte cu 10 minute de final, când centralul Nagy a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea ocnamureșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La acea fază portarul Mihăilescu a văzut cartonașul galben, și imdediat după executarea penalty-ului, goalkeeper-ul sprinjean a fost eliminat pe motiv că a șutat balonul după fluierul arbitrului. CS Ocna Mureș a forțat și a reușit egalarea la 3, după un gol marcat în min. 99 de Cristea.

”Am avut 3-1 și trebuia să închidem jocul. Am fost naivi și am intrat în jocul celor de la Ocna Mureș, iar acest lucru ne-a costat victoria. Eu nu dau vina pe jucători când greșesc, nu este vina lui Mihăilescu. Mi se pare normal că toți ne bucurăm atunci când câștigăm, și toți suntem supărați atunci când pierdem. Ne-au lipsit și câțiva jucători care puteau să facă diferența”, a precizat Florin Berța, antrenorul echipei Euro Șpring.

Întreaga declarație a tehnicianului o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.