Viitorul Santimbru-Euro Spring53Într-un meci lipsit de spectacol, Viitorul Sântimbru a câștigat derby-ul pentru primul loc cu Euro Șpring, scor 2-1, însă antrenorul formației din Șpring crede că formația sa a fost dezavantajată de arbitri. Berța consideră că faultul care a dus la marcarea golului desprinderii nu a existat și a precizat că un rezultat de egalitate ar fi mulțumit pe toată lumea.

Euro Șpring a cedat pe terenl liderului, scor 1-2 (1-1 la pauză), însă Florin Berța consideră că rezultatul a fost influențat de brigada de arbitri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Din punctul meu de vedere un rezultat de egalitate era echitabil. De ce mi-a fst frică nu am scăpat. Echipa gazdă a fost avantajată de arbitri, ne-au ținut numai în jumătatea noastră cu faulturi. A fost un arbitraj foarte slab din punctul meu de vedere. Nu pot să spun că ne-au bătut cu arbitri, dar arbitrajul a avut un rol foarte important”, a precizat Florin Berța, antrenor Euro Șpring.

Declarația oficialului din Șpring o puteți urmări integral în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Ori vorbește fără el ori a văzut alt meci. Ăia de la Sintimbru îs suspendați că sar la arbitri și acum o fi ținut cu ei? Să vă pară bine că n-ați pierdut 3:0 ! Salutări lui Grădinar și Pintia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.