bp2Visul Cupei României s-a terminat la Cugir, însă trupa lui Călin Moldovan a făcut un meci destul de bun în fața prim divizionarei, Poli Iași. Președintele clubului din Moldova, Florin Prunea, portarul ”Generației de Aur” a folosit cuvinte extrem de frumoase la adresa sportului cugirean, a lăudat echipa de Sub Drăgana, dar și condițiile pe care le- găsit aici, și a precizat că: ”Voi nu meritați să fiți în Liga a 3-a! Aveți condiții foarte bune!”.

Florin Prunea a subliniat faptul că meciul a fost câștigat de diferența de valoare dintre cele două eșaloane.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am câștigat pe merit acest meci, pentru că s-a văzut diferența dintre Liga 1 și Liga a 3-a. Am văzut jucători interesanți la Cugir! Avem o relație de prietenie cu oficialii de aici, colaborăm bine. Chiar l-am întrebat pe președintele de aici, de ce nu mergeți mai sus pentru că aveți condiții foarte bune și fotbalul trebuie să crească ușor, ușor! Cugirul are o tradiție foarte bună în fotbal”, a declarat Florin Prunea.

Întreaga declarație a președintelui clubului din Iași, cuvintele frumoase la adresa fotbalului cugirean, precum și ce îl leagă cu orașul de sub Drăgana, aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.