Reunire Industria Galda de Jos21Probabil ați văzut pe internet când circulau imagini cu diferite exerciții la antrenamentele unor echipe mari, precum Chelsea Londra sau Paris Saint Germain, când jucătorii se învârteau de 10 ori în jurul mingii, după care alergau o distanță de câțiva metri și încercau să lovească balonul sub efectul… amețelii. Același procedeu a fost testat și de fotbaliștii Industriei Galda de Jos. Ce a ieșit… vedeți în materialele video postate mai jos.

Pe pagina personală de pe un site de socializare, Andrei Cernea, una dintre vedetele formației lui Paul Ciucă au apărut mai multe filmulețe de la antrenamentele Industriei Galda de Jos. Imaginile fac deliciul publicului și au atras mai multe vizionări, semn că metoda de pregătire abordată de Paul Ciucă a prins atât la echipă cât și în mediul virtual.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Cernea a deschis seria exercițiului, s-a învârtit de câteva ori cu mâna pe o minge, după care a sprintat spre alt balon, pe care trebuia să îl șuteze în poartă. Vă prezentăm mai jos câteva dintre imaginile postate de la  distracția ”găldenilor”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.