IMG_3801Doi dintre cei mai buni jucători de la returul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a dintre Mureșul Luduș și Mureșul Vințu de Jos, Ionuț Bratima și Alin Apetri au avorbit într-un binterviu despre această performanță. Prieteni de mici, cei doi s-au înțeles sâmbătă și pe teren și și-au adus aminte de barajul câștigat cu Europa Alba Iulia din urmă cu 4 sezoane. Ionuț Bratima a contribuit din plin la golurile marcate de M. Popa și Iacșa, iar Alin Apetri a marcat al doilea gol al Vințului cu o execuție fabuloasă, care l-a lăsat fără replică pe Gabriel Rotaru.

Ionuț Bratima nu era în calculele lui Dan Mănăilă pentru acest joc, mijlocașul suferind o accidentare. Cu toate astea Bratima a făcut eforturi mari și a intrat pe teren, a jucat excelent precum un câine de pază, securizând mijlocul echipei Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alin Apetri a fost introdus în locul lui Dani Ianc pentru mai multă viteză pe flancul drept al atacului, iar jucătorul albaiulian și-a făcut datoria din plin, marcând golul care a liniștit apele și tabăra Vințului în privința promovării în Liga a 3-a.

Cei doi fotbaliști au ajuns să evolueze din nou împreună, după perioada Europa Alba Iulia, iar aportul lor de pe teren s-a văzut precum la echipa din urmă cu 4 ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.