Soda Ocna Mures-Viitorul Santimbru8Gabriel Cotoară a evoluat de mai multe împotriva echipei Viitorul Sântimbru și nu a reușit să adune nicio victorie. Acesta este profesor de sport tocmai în comuna care a dat liderul Ligii a 4-a până etapa trecută, iar faptul că sâmbătă, CS Ocna Mureș a trecut de Sântimbru a reprezentat un prilej de mândrie și satisfacție pentru mijlocașul Sodei. Mai mult de atât, acesta a fost eroul partidei, punctând ambele reușite ale formației din orașul salin.

CS Ocna Mureș s-a impus cu 2-1 în fața Viitorul Sântimbru, ambele goluri ale ocnamureșenilor fiind marcate de Gabriel Cotoară, în prima repriză din penalty, respectiv pe finalul meciului când a finalizat un contraatac tăios. Acesta s-a declarat extrem de mulțumit de această victorie, precum și de reușitele pe care le-a bifat, dedicând golurile familiei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt foarte fericit, mai ales că am înscris de două ori. Este foarte bine că am câștigat, am luat puncte mari. Am fost determinați, ambițioși și am simțit suportul publicului, care astăzi ne-a ajutat foarte mult și a fost al 12-lea jucător. Nu am câștigat niciodată contra Sântimbrului, dar acum am reușit! Felicitări celor de la Sântimbru, care au condus campionatul până acum!”, a precizat Gabriel Cotoară.

Întreg interviul cu mijlocașul echipei CS Ocna Mureș îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.