IMG_9932Faptul pentru care Mureșul Luduș a pierdut la o diferență minimă prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, scor 0-1 la Mureșul Vințu de Jos i se datorează în mare măsură și portarului echipei din Mureș, Gabriel Rotaru. Acesta a avut câteva intervenții bune în fața fotbaliștilor vințeni și nu și-a arătat vârsta pe teren, fostul unirist ajungând la 45 de ani. Experiența lui Gabi Rotaru s-a văzut în jocul echipei din Luduș, iar acesta le-a transmis un mesaj războinic adversarilor săi: ”Îi așteptăm în groapa cu lei!”.

Gabriel Rotaru trăgea de timp pe finalul primei manșe a barajului pentru Liga a 3-a dintre Mureșul Vințu de Jos și Mureșul Luduș, chiar dacă echipa sa era condusă cu 1-0, rezultat care s-a păstrat și după ultimul fluier al arbitrului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Experiența fostului portar și antrenor al Unirii Alba Iulia s-a văzut în acele momente, semn că duelul din Luduș va fi unul mai încins și oaspeții s-au mulțumit cu un singur gol primit, motiv pentru care returul se anunță unul de foc.

Gabriel Rotaru a declarat imediat după încheierea partidei că Vințu nu este deja promovată în eșalonul terț și că va avea viață grea la returul programat sâmbătă, la Luduș.

„Mureșul Vințu de Jos a demonstrat că are o echipă bună și astăzi a meritat să câștige. Eu mă simt foarte bine în teren și voi continua să joc atâta timp cât voi fi bine. I-am transmis prietenului meu, Ionuț Bratimă că sâmbătă, îi așteptăm în groapa cu lei”, a precizat Gabi Rotaru.

Întreg interviul cu Gabriel Rotaru îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.