gicu grozav  10Aflat la al 4-lea meci ca titular în retur din tot atâtea partide, albaiulianul Gicu Grozav a făcut o partidă mare contra formației Anji Makhachkala. Grozav a marcat primele lui goluri pentru echipa din Rusia în întrecerea internă, punctând o dublă în minutele 11 și 26, contribuind astfel din plin la victoria echipei sale cu 3-2. 

Gicu Grozav se simte din ce în ce mai bine la Terek Groznîi, iar acest lucru se vede și în evoluțiile sale. Albaiulianul a făcut un meci ”Grozav” în weekend, când a punctat o dublă în poarta echipei Anji Makhachkala, Terek Groznîi câștigând cu 3-2. Gicu a egalat la 1 în min. 11, după ce a profitat de o respingere greșită a apărării adverse.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Câteva minute mai târziu Gicu a executat excelent o lovitură liberă, însă portarul advers a șters mingea cu vârful degetelor și a scos balonul din vinclu. Fostul jucător al Unirii Alba Iulia și-a adus echipa în avantaj în min. 26, acesta a preluat o minge cu spatele la poartă cu doi adversari în spate, apoi a înțepat mingea care a mers la colțul lung fără speranțe pentru portarul advers.

Cu aceste reușite Gicu Grozav îi dă bătăi de cap lui Anghel Iordănescu, selecționerul mărându-și aria de selecție în special în compartimentul ofensiv. Terek Groznîi a ajuns pe locul al 5-lea în Rusia, la două puncte în saptele primei poziții care duce în cupele europene.

Mai jos puteți urmări rezumatul prtidei în care Gicu Grozav a reușit primele goluri pentru Terek Groznîi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.