Hidro Sugag-Cuprirom Abrud Cupa Romaniei79După ce a trecut de Energia Săsciori în 16-imile Cupei României pe județ, Hidromecanica Șugag a avut un parcurs asemănător și în optimi, când a eliminat Cuprirom Abrud după un neverosimil 7-0. Aceste evoluții le dau încredere șefilor de pe Valea Frumoasei, care nu renunță la lupta pentru promovarea în Liga a 4-a, având un defecit de doar 3 puncte în fața rivalei Sportul Petrești. Care sunt planurile de viitor ale Șugagului, aflați din interviul următor. 

Ioan Budin, conducătorul echipei din Șugag, care a fost și antrenor la ultimele etape prevede un viitor strălucit pentru Hidromecanica și este sigur că fotbaliștii pe care îi reprezintă vor face față presiunii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu ne temem de nimeni. Cheia este la noi. Trebuie să fim mai atenți, mai concentrați și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în tur. Vor veni și câțiva jucători, care sunt sigur că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul – acela de a promova în Liga a 4-a”, a declarat Ioan Budin.

Întreg interviul cu conducătorul Hidromecanicii Șugag îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.