Olimpia Aiud-Cuprirom Abrud16Una dintre cele mai bune echipe ale județului Alba, din ultima perioadă, Olimpia Aiud a fost pe punctul de a pune lacătul pe activitatea dezvoltată de-a lungul timpului. Motivul… lipsa fondurilor din partea autorităților locale. Acest aspect a fost remediat de curând, iar Olimpia Aiud își continuă parcursul, și deși lotul a suferit schimbări masive, obiectivul formației rămâne unul îndrăzneț.

Cu toate că oficialii ”olimpici” au amenințat că se vor retrage din campionat din cauză că nu sunt sprijiniți de autorități, acest lucru nu s-a întâmplat și în cele din urmă, Primăria Aiud va vira o sumă frumoasă în conturile Olimpiei, bani care vor fi folosiți pentru toate echipele participante în competițiile organizate de AJF Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Care sunt planurile de viitor ale Olimpiei Aiud, aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Papagalii plang in fiecare an ca se retrag, ca n-au bani…numai circ stiu sa faca, pe unde umbla! Acuma are grasu banii fraierilor, are obiective indraznete! Primul obiectiv ar fi sa-si dea afara antrenorul de la juniori, un gura goala care se crede buricul fotbalului, al puscariilor si al pamantului! Il mai asteptam cu drag la noi, cu politie, jandarmi si tot ceea ce isi doreste dansul, ca sa poata jigni in liniste pe toata lumea!
    Gu*** plangacios, te-ai si dat victima pe la presa, te pomeni ca te si crede cineva, nu va sti nimeni ca esti gura spurcata si din cauza ei ai tot mai multi “prieteni” in judet!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.