Cupa Unirii Fotbal 2015 Petresti193La un meci din Liga a 4-a disputat pe nocturna de la CS Zlatna, un individ i-a adresat primarului din Zlatna, Silviu Ponorar o întrebare: ”Când veți avea și dumneavostră o echipă cel puțin la acest nivel?” Răspunsul edilului a fost unul ferm: ”Când ne cresc copiii!”. Și acum, copiii Zlatnei sunt măricei, nu mari, au devenit campioni județeni la Juniori C, iar din cauză că FRF nu a acceptat înscrierea cluburilor în campionatele de juniori republicani fără a avea două echipe (A și B) a dus la decizia oficialilor de la CS Zlatna să înscrie echipa în Liga a 5-a, ultimul eșalon fotbalistic din Zlatna. Care sunt planurile echipei în actualul sezon și cum a luat ființă acest proiect, precum și alte aspecte importante din tot ceea ce înseamnă CS Zlatna, aflați din materialul video postat mai jos.

Ionel Danciar este șeful centrului de copii și juniori de la CS Zlana, acesta supervizând întreaga activitate a fotbalului juvenil din zonă. Ba mai mult, domnul Danciar este și un antrenor iscusit, demonstrând de-a lungul timpului că știe să lucreze cu juniorii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Când mi s-a propus acest proiect am cerut un singur lucru în schimb – răbdare! Am primit răbdare, iar acum adunăm rezultatele. Copiii Zlatnei vor reveni în fobalul mare! Nu ne interesează următorul sezon, pe care îl considerăm unul de tranziție! De la anul vom participa în campionatul de republicani și sunt sigur că o parte din acești copii vor ajunge să joace pe prima scenă a fotbalului din România”, a punctat Ionel Danciar.

Întreg interviul îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.