IMG_9875Ionuț Bratima a fost unul dintre pilonii principali ai echipei conduse de Dan Mănăilă în returulul Ligii a 4-a, mijlocașul albaiulian contribuind la jocul bun al echipei, în special pe faza defensivă, acesta recuperând foarte multe baloane. Bratima a avut o evoluție bună și cu Ludușul, însă a fost schimbat în minutul 65, acesta acuzând ceva probleme medicale. Ionuț este de părere că echipa sa a controlat prima manșă a barajului și Vințu pornește la Luduș cu prima șansă la promovarea în Liga a 3-a.

Ionuț Bratima a fost printre singurii jucători din echipa de start a Mureșului Vințu de Jos care au mai jucat într-un baraj de promovare. Acesta avea experiența meciului cu Europa Alba Iulia din 2012, când trupa condusă atunci de Alin Hancăș reușea promovarea în Liga a 3-a, după un 2-0 cu Vulturii Vultureni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poarta Europei Alba Iulia era apărată de Gabriel Rotaru, cel care s-a aflat pe teren și sâmbătă, între buturile echipei Mureșul Luduș.

Ionuț Bratima și Gabriel Rotaru au rămas prieteni și au avut un schimb de replici prin intermediul interviurilor. Cu toate astea, Bratima consideră că echipa sa a controlat jocul de la Vinț și a re în continuare prima șansă de a face pasul în Liga a 3-a.

Iată delcarația integrală a lui Ionuț Bratima în format video.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.