Hidromecanica Sugag-Euro Spring Cupa46Hidromecanica Șugag s-a calificat în premieră în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat la penalty-uri, scor 4-1 echipa din Liga a 4-a, Euro Șpring. Cele două formații au practicat un meci de poveste pe cocheta arenă din Șugag, însă golul a lipsit cu desăvârșire după cele 120 de minute de joc, iar calificarea a fost tranșată de șugăjeni la loteria loviturilor de departajare.

Gustul amar lăsat de ratarea promovării în Liga a 4-a a mai fost îndulcit la Șugag cu o calificare în semifinalele Cupei României, misiune deloc ușoară pentru echipa de pe Valea Frumoasei, care a întâlnit în sferturi viceliderul Ligii a 4-a, Euro Șpring.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După cele 90 de minute regulamentare tabela a rămas intactă, lucru ce s-a întâmplat și după cele două reprize de prelungiri, motiv pentru care duelul s-a transformat într-un joc psihologic și al nervilor tari la loviturile de departajare.

Echipa din Șugag a fost mai inspirată, transformând 4 penalty-uri, pe când Șpringul a înscris o singură dată și a ratat alte două lovituri.

Penalty-uri Șugag: Goangă (0), Păduraru (0), Șufană (0), M. Domșa (0).

Penalty-uri Șpring: Corcoveanu (X), Risti (0), Armenean (X).

Hidromencanica Șugag s-a calificat în semifinale alături de Viitorul Sântimbru, ASC Pianu 2013 și Unirea Alba Iulia, urmând ca tragerea pentru careul de ași să fie organizată cel târziu săptămâna viitoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.