IMG_4302Moment inedit la partida de pe  stadionul „Cetate” dintre Unirea Alba Iulia și Cuprirom Abrud. La pauză unul dintre jucătorii trecuți de prima tinerețe ai oaspeților a încercat să se „încălzească”, doar că numărul kilogramelor și faptul că jucătorul abrudean era trecut de prima tinerețe au fost adevărate impedimente în calea pregătirii sale. 

Acesta a obosit când a încercat să alerge după minge, însă a demonstrat adevărate calități tehnice atunci când a avut balonul la picior, încercând câteva mișcări impresionante pe care unii le-am admirat la marele Diego Armando Maradona. Totuși, fotbalistul abrudenilor a trebuit să lupte atât cu kilogramele în plus, dar și cu durerile cauzate de trecerea anilor, chiar și așa „moțul” este de apreciat pentru că pasiunea pe care o are pentru „sportul rege” îl determină să evolueze în Liga  a  IV-a, iar acest exemplu ar trebui urmat de toți cei care preferă telecomanda și televizorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Spre finele încălzirii pe „Maradona din Apuseni” l-au cam durut genunchii, însă chiar și așa acesta a fost introdus de antrenorul Costică Moldovan în ultimele secențe ale partidei de la Alba Iulia.

Vă prezentăm mai jos filmulețele cu cei doi jucători. Primul este Maradona din Apuseni, iar al doilea este celebrul și adevăratul Maradona. 

sursa video 2: Youtube.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.