Stadion Baia de Aries57După câțiva ani de pauză, Baia de Arieș are din nou o echipă de fotbal, Arieșul Apuseni Baia de Arieș revenind în sportul rege di njudeț, în Liga a 5-a. Proiectul formației din Apuseni pare a fi unul serios, iar oficialii echipei au trasat un obiectiv clar – promovarea în Liga a 4-a, urmând ca această luptă să se dea cu Metalu Aiud. Marius Dup, sau ”Hagi de Apuseni” cum este alintat, se va baza pe mai mulți fotbaliști tineri în sezonul următor, dar și o serie de jucători experimentați.

Cu o bază sportivă destul de bună, Arieșul Apuseni Baia de Arieș pleacă la un nou drum, de această dată din Lgia a 5-a, după ce ultima experiență din Liga a 4-a s-a terminat pe ultimul loc și o ”căruță” de goluri primite la jumătatea turului, și o înfrângere severă, 0-16 cu Olimpia Aiud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sperăm să avem un proiect viabil, de lungă durată, cu mulți jucători tineri, dar și fotbaliști de experiență. Sperăm să revenim în Liga a 4-a. Munții Apuseni aveau nevoie de un astfel de proiect”, a precizat Marius Dup, antrenorul echipei din Apuseni.

Despre întreg proiectul echipei din Baia de Arieș, planurile de viitor, dar și de unde vine porecla de ”Hagi de Apuseni” pentru antrenorul echipei, aflați din interviul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.