CS Ocna Mures-Inter Ciugud53Cel mai important factor al CS Ocna Mure, președintele clubului Marius Stîncel a vorbit despre viitorul echipei pe care o reprezintă. Practic, Marius Stîncel a tras și un semnal de alarmă, așteptând autoritățile să se implice mai mult în proiectul sportiv din orașul salin. De asemenea, Marius Stîncel a precizat că baza proiectului de renaștere a fotbalului din Ocna Mureș este una solidă, și nu este exclus ca în următorul sezon CS Ocna Mureș să lupte pentru promovarea în Liga a 3-a.

Totodată, Marius Stîncel a subliniat faptul că acțiunile de întâlnire între fostele glorii ale Sodei Ocna Mureș au un puternic impact asupra actualei generații și asupra orașului, semn că întâlnirea legendelor se va desfășura cu fiecare prilej.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Ocna Mureș are un proiect solid de dezvoltare a fotbalului din zonă, bazând-se foarte mult și pe juniori, iar rezultatul dorit de cei implicați în programul de renaștere a fotbalului din Ocna Mureș este promovarea în eșaloanele superioare, precum și creșterea fotbaliștilor din zonă.

Care sunt planurile și dorințele președintelui Marius Stîncel pentru acest sezon, aflați din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.