CS Universitatea Alba Iulia a învins cu 5-0 (2-0), sâmbătă, pe teren propriu, la Vinţu de Jos, pe Olimpia Aiud, într-un meci spectaculos din etapa a treia a Ligii a IV-a de fotbal. 

CSU are punctaj maxim după trei runde, iar “olimpicii” contabilizează al doilea eşec consecutiv fără gol marcat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au înscris: Nicoară (36 – autogol), R. David (41, 71), Cl. Oara (56, 79).

Execuţie de excepţie, foarfecă pe spate, a lui Claudiu Oara la primul gol al său. În zi de graţie, Oara a izbutit de altfel o finalizare de fineţe şi la reuşita care a închis tabela.

De notat că M. Domşa (CSU) a ratat un penalty în minutul 9. De asemenea, R. David a trimis mingea în bară în minutul 21.

CSU Alba Iulia (antrenori Vasile Ursu şi Răzvan Rusu): Iancău – Apetri, Potopea (cpt.), N. Rus, Javla, Goguţa, M. Domşa, An. Roşu, Buligă, Bălaş, R. David (M. Olaru, Negrea, Mâlnă, L. Dan, Cordoş, Cl. Oara, Bălşan)

Olimpia Aiud (antrenor Rareş Gânscă): Szabo – Nimaş, Nicoară, Căt. Ilea (cpt.), B. Moldovan, P. Mărginean, G. Oltean, D. Vlad, S. Şimandi, Bodogae, R. Mihălţan (Fodor, An. Moldovan, Căt. Mureşan, Văsuţ, Bucşă, Ghirca)

Partida de la Vinţu de Jos a fost arbitrată de o brigadă din Alba Iulia alcătuită din Radu Scrob – central, Mihai Stan şi Paula Crişan. Observator AJF Alba a fost delegat Marius Mărginean (Blaj).

foto: facebook CS Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Mai jos aveţi un material video cu penalty-ul ratat de Domşa:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.