Unirea Alba Iulia se pare că traversează o perioadă bună, conducerea clubului gândindu-se deja la viitorul îndepărtat al formației. Adorian Himcinschi are ca obiectiv în returul care îl așteaptă să formeze un grup unit, și să dea cât mai multe șanse tinerilor di ncentrul de copii și juniori, pentru ca la anul, Unirea să joace în teren cu 3 astfel de jucători, să nu fie nevoită să facă alte transferuri. Mihai Dăscălescu a vorbit și despre Ciprian Selagea, precum și de situația lui Silviu Iacșa.

Mihai Dăscălescu nu i-a cerut foarte multe lucruri lui Adorian Himcinschi pentru umrătoarea perioadă, acesta dorindu-și doar să vadă un grup unit pe ”Cetate”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Adi nu are niciun fel de presiune. Din informașiile pe care le am Pandurii II se va retrage din campionat. Astfel, Adi trebuie să formeze un grup și să dea cât mai multe șanse juniorilor, să îi debuteze la Liga a 3-a”, a precizat Mihai Dăscălescu.

Președintele Unirii Alba Iulia a vorbit și despre căpitanul unirist, Ciprian Selagea.

„Cipri Selagea este liderul acestei echipe! A avut o infuență pozitivă asupra jucătorilor și a jucat foarte bine în tur”, a declarat Mihai Dăscălescu.

Întreaga declarație o puteți urmări în amterialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.