Performanța Ighiu a remizat alb, pe teren propriu, îmtpotriva viceliderului Seriei a 4-a dinLiga a 3-a, CSM Reșița, iar la finalul jocului, Mihai Manea s-a declarat mulțumit de rezultat. Mai mult, fostul internațional român Dorinel Munteanu, prezent la meciul de sâmbătă, din Alba, în calitate de președinte al reșițenilor a lăudat prestația ighienilor și le-a dat încredere pentru meciurile următoare. Una peste alta, scorul a fost echitabil, fără ocazii mari la cele două porți.

Fără victorie în 2017, Performanța Ighiu trage nădejde că va sparge gheața în scurt timp, având în vedere că jocul formației începe să se lege. La meciul cu Reșița, Performanța a avut un joc defensiv aproape perfect, singurele ezitări avându-le Dragoș Pop, care a avut câteva intervenții nesigure, însă a fost ”cruțat” de atacanții adverși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 „Este un rezultat echitabil. Am întâlnit o echipă bună, dar nu ne-a surprins cu nimic, cel puțin pe fază de atac. Facem echipa în felul în care se pregătesc jucătorii. Jucătorii trebuie să muncească mai mult pentru un loc de titular, pentru un loc pe banca de rezerve. Am avut un joc bun, chiar dacă am evoluat pe un teren destul de greu! Aștept să fructificăm ocaziile pe care ni le creăm”, a declarat Mihai Manea, antrenorul Performanței Ighiu.

Ighiu va juca în următaore etapă în deplasare, la satelitul divizionarei secunde UTA Arad, formație care a avut un parcurs excelent în retur, cu două victorii și un egal.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.