Performanța Ighiu a legat 11 rezultate pozitive, fapt pentru care finalul de sezon a fost privit cu o oarecare tristețe de trupa lui Mihai Manea, care s-a închegat și s-a mobilizat exemplar în ultimele dueluri, demonstrând că este o forță a eșalonului! După o iarnă zbuciumată, în care proiectul a fost demarat în mai puțin de o lună, Ighiu a terminat pe 7 acest campionat, având un parcurs de invidiat, cu 12 rezultate pozitive, din care 11 la rând, și o singură înfrângere! Mihai Manea a precizat că victoria cu Giarmata îi este dedicată domnului Armando Popescu, acesta trecând prin clipe grele, după ce și-a pierdut tatăl chiar în ziua meciului! Totodată, Manea a precizat că el și staff-ul său vor pregăti detaliat sezonul care urmează!

Un gol pe repriză a fost de ajuns ca Performanța Ighiu să termine victorioasă acest sezon, având 11 meciuri consecutive în care nu a știu ce înseamnă aia înfrângere, iar Mihai Manea s-a declarat mai mult decât mulțumit de acest lucru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un regret că se termină sezonul, pentru că am început să jucăm din ce în ce mai bine! Am întâlnit o echipă care nu ne-a surprins cu nimic, îmi pare rău că am ratat așa mult! Îii dedicăm victoria domnului Armando Popescu, care trece prin momente grele! Pentru băieți urmează o vacanță, dar eu și staff-ul meu ne pregătim deja pentru sezonul următor”, a declarat Mihai Manea.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.