Prezentare Surianu Sebes34Cu toate că părea o relație indestructibilă, Mihai Manea a pus la finalul turului capăt colaborării cu Mureșul Vințu Jos, motivul invocat fiind lipsa continuității proiectului pe care el l-a pus pe picioare. Acesta a ținut să precizeze că nu a fost demis de la ocupanta locului secund secund din Liga a 4-a, iar despre venirea lui Mănăilă a declarat că tehnicianul își va pune amprenta pe jocul echipei beneficiind de o vastă experiență în cariera de antrenor.

”Mureșul Vinț a fost o perioadă frumoasă din cariera mea de antrenor” – așa și-a început discursul Mihai Manea în momentul în care a fost întrebat despre perioada petrecută la echipa alb-albastră. Cu toate că a fost destul de rezervat în declarații, este clar că despărțirea celor două părți nu s-a produs cu îmbrățișări, având în vedere ”săgeata” trimisă de Mihai Manea către oficialii vințeni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu sper ca la final să câștige cine a fost corect. Nu se poate spune că am fost înlocuit de la Mureșul Vințu de Jos pentru că altfel au stat lucrurile”, a declarat Mihai Manea.

De partea cealaltă, Armando Popescu și Daniel Popa au ținut să ”îi felicite” pe cei de la Vințu de Jos pentru faptul că nu au putut să ducă proiectul lui Manea mai departe și astfel l-au trimis în curtea Sebeșului.

Declarațiile celor 3 le puteți urmări în materialele video postate mai jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Io cred ca Diego Armando Vespucci asta chiar nu stie de ceea ce face Miaunel la echipa …sau e parșiv, v-am mai zis eu ca anul asta v-or arbitra alții campionatul asta ( gen DNA) si unii daca v-or continua cu aceleași probleme ( măsluit arbitrii , măsluit Ajf , măsluit jucatori adversi si antrenori pt favorizare ) ca si in tur s-ar putea sa vedem o competiție arbitrata de neutrii din afara fotbalului … Pt ca exista plangeri deja înregistrate , așadar dati drumul la talent!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.