mihai minca cfrPortarul albaiulian Mihai Mincă a fost martor din teren la cea mai clara victorie a echipei CFR Cluj în fața campioanei Astra Giurgiu, scor 5-1 (1-1), rezultat înregistrat duminică, la Cluj-Napoca. Mai mult de atât, Mihai Mincă a apărat un penalty în min. 54 al partidei, ghicind colțul la execuția internaționalului Cristian Săpunaru, fostul său coleg de la Rapid București.

Devenit prima opțiune pentru postul de portar în viziunea antrenorului Vasile Miruiță, Mihai Mincă a contribuit la succesul echipei sale, scor 5-1 contra campionei en-titre Astra Giurgiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 9 prin Daniel Niculae, moment în care Mihai Mincă a fost surprins cu un șut al fostului său coleg de la Rapid București.

CFR Cluj a egalat rapid prin Lopes, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar meciul s-a terminat după primele 45 de minute cu egal pe tabelă.

În partea a doua, CFR a beneficiat de o nouă lovitură de pedeapsă transformată prin același Lopes, iar în minutul 54 al partidei, centralul meciului a arătat punctul cu var și în careul CFR-ului.

Săpunaru a tras în stânga lui Mincă, însă albaiulianul a plonjat perfect și a parat execuția fostului său coechipier de la Rapid București, punându-și practic amprenta pe scorul final al partidei, Astra cedând inițiativa după acest moment, iar CFR Cluj a reușit să mai puncteze de 3 ori și să câștige duelul.

Mihai Mincă se află la al 3-lea meci consecutiv ca integralist în poarta CFR-ului, având o evoluție bune atât în campionat cât și în Cupa Ligii.

Momentul în care Mihai Mincă parează penlty-ul lui Săpunaru – la minutul 8.30!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.