stanciu-anderlecht-5În cea de a 17-a etapă a campionatului Blegiei, Anderlecht Bruxelles a trecut cu 3-1 (1-0), în deplasare, de Kortrijk. Nicolae Stanciu a fost ”înger și demon” pentru formația sa, punctând primul gol al partidei în minutul 28, dar terminând meciul mai repede, după ce a fost eliminat pentru prima dată în cariera sa, pentru cumul de galbene. Stanciu este la al 2-lea gol în tricoul lui Anderlecht în campionat, având și un asist.

Devenit om de bază încă de la începutul aventurii sale la Anderlecht, Nicolae Stanciu a reușit un nou meci important pentru echipa sa. Acesta a deschis scorul în minutul 28 al partidei din deplasarea de Kortrijk, șutând de la marginea careului, printre 3 apărători adverși, fără speranțe pentru portarul gazdelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Albaiulianul a fost aproape de dublă în minutul 58, însă șutul său a fost apărat, iar câteva secunde mai târziu a văzut al doilea galben pentru o presupusă simulare și a fost trimis la cabine în minutul 59.

Este prima eliminare din cariera fotbalistului lansat în fotbalul mare de către Unirea Alba Iulia, care în acest sezon, a punctat de două ori pentru Anderlecht și a oferit și un asist.


  • ”Stanciu, Stanciu!”

Tribunele au luat foc la reușita albaulianului, iar suporterii lui Anderlecht, prezenți în număr mare la acest duel au început să îi strige acestuia numele, semn că evoluțiile sale și rolul său de pe teren este apreciat la nivel de suporteri.


  • Cel mai bun mijlocaș din România

Sâmbătă, a fost organizată Gala Fotbalului Românesc, ceremonie la care Nicolae Stanciu a primit premiul pentru ”cel mai bun mijlocaș” din fotbalul românesc, o distincție individuală care demonstrează calitățile albaiulianului și efortul pe care acesta îl face pentru a deveni mai bun. Nicolae Stanciu a devenit om de bază și la naționala României, fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români ai momentului.

Vedeți mai jos reușita lui Stanciu:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.