Seară frumoasă pentru românii de la Anderlecht. Aceștia au lucrat împreună la singurul gol a lpartidei, cel marcat în minutul 29, de albaiulianul Nicolae Stanciu, din asistul lui Alex Chipciu. Criticat în ultima vreme din toate părșile, Stanciu le-a răaspuns contestatarilor cu un gol frumos în Europa League, și un joc destul de bun făcut în prima manșă a optimilor, disputată la Apoel Nicosia.

Revenit printre titulari la Anderlecht, Nicu Stanciu a fost din nou decisiv pentru belgieni, și a punctat singurul gol al partidei din optimile Europa League, cu Apoel Nicosia. Nicu a marcat în minutul 29, cu un șut sec la colțul lung, după ce a primit o pasă excelentă de la Alex Chipciu aproape de marginea careului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel puțin în Europa League, Stanciu are cifre impresionante! Albaiulianul a contribuit la 7 din 9 goluri marcate de formația sa în actualul sezon european. Cu reușita de joi seara, Nicu Stanciu a ajuns la cota 8 goluri marcate și poate spera din nou la vremuri bune petrecute în tricoul echipei sae, fiind lăudat de antrenor după partidă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.