carnatOriginar din Mihalț, Nicușor Carnat se află în curtea echipei Wolverhampton Wanderers de două sezoane. Acest aevoluează constant la echipa secundă a clubului din Albion, precum și la formația Under 18, primind de mai multe ori șansa să se antreneze cu echipa mare. Produs al Unirii Alba Iulia, Nicușor a reușit în acest sezon să marcheze 17 goluri, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști din curteaa academiei clubului de tradiție din Anglia.

Pe lângă evoluțiile sale de la club, Nicușor Carnat este unul ditnre obișnuiții loturilor naționale de juniori ale României. Acesta traversează o perioadă foarte bună, ”de vină” fiind regimul impus în academia din Anglia. 17 goluri a bifat în actualul sezon Nicușor Carnat pentru echipele de juniori ale formației Wolverhampton, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai clubului la nivel juvenil.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost cel mai bun sezon al meu în Anglia. Am jucat neîntrerupt la U1 8 și U21, marcând 17 goluri și dând 20 de assist-uri, și alături de colegii mei de la națională am câștigat turneul de la Roma, Caput Mundi, echipa noastră având o formă bună. Sper, dacă voi fi convocat, să pot ajuta la calificarea noastră la Euro 2017, pentru că anul trecut am avut ghinion și nu am putut juca în turul de elita din cauza unei accidentări. Vreau să am parte de o binemeritată vacanță și după, să mă întorc pregătit pentru primul sezon ca jucător profesionist”, a precizat Nicușor Carnat pentru Absport.ro.

Vă invităm să urmăriți un material video cu o parte din reușitele sale, precum și faze pe care le-a creat și driblinguri care au smuls aplauze în tribunele stadioanelor din Anglia.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.